Faciliteiten

Op het Ermerzand vindt u meer dan alleen recreatiebungalows. Door de vele faciliteiten op het park zult u een heerlijke en zorgeloze vakantie beleven.

Het verwarmde binnenzwembad is 5 dagen per week geopend, en is vrij toegankelijk voor huurders. Het grote bad is 1,50m diep, en daarnaast is er nog een peuterbad.
1235821058nzwembad_009
tennisbaan
Via een bruggetje loopt u naar het tenniseiland. Op dit eiland liggen twee gravel tennisbanen (vrij toegankelijk voor huurders). Op het eiland is het tevens prima vertoeven voor bijvoorbeeld een heerlijke picknick.
Aan het terras achter het hoofdgebouw vindt u een drietal Jeu-de-Boules banen. Er is een actieve Jeu-de-Boules club op het park.
IMG_6869
glijbaan klautersteen meer april 2011
De speeltuin nabij het meer heeft, naast schommels, glijbaan, etc ook een tafeltennistafel, trampoline en een grote klautersteen. Wist u dat deze klautersteen, een van de grootste stenen in Drenthe, werd gevonden in het meer?

Zomers wordt het volleybalnet opgesteld op het strand, heerlijk voor een spel beachvolleybal!

Vissen in het meer is toegestaan! Via de recptie op het park kunt u een witvispas ontvangen. Met deze pas is het toegestaan om te vissen naar witvis in het meer. Let op: Voor het vissen op karpers heeft u een speciale vergunning nodig. Deze vergunning is tegen betaling verkrijgbaar via de receptie van het Ermerzand, en wordt enkel verstrekt in combinatie met het recreatief huren van een bungalow. Om teleurstellingen te voorkomen is het van belang dat u nog voor het plaatsen van een reservering nadere informatie opvraagt bij de receptie van Bungalowpark Ermerzand.

Onze "buren" van het Ermerstrand bieden diverse actieve binnen- en buitensportactiviteiten. Er is een groot binnenspeelparadijs voor kinderen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot waterskiƫn, het deelnemen aan outdooractiviteiten, of het jaarlijkste beachvolleybaltoernooi.