Faciliteiten

Op het bungalowpark Ermerzand zijn 195 bungalows waarvan er ongeveer de helft worden gebruikt voor verhuur. De andere bungalows worden bewoond door de eigenaren van de bungalow. Het park heeft diverse faciliteiten die door de bewoners (eigenaren en huurders) gebruikt kunnen worden.

tennisbaan
Via een bruggetje loopt u naar het tenniseiland. Op dit eiland liggen twee gravel tennisbanen. Op het eiland is het tevens prima vertoeven voor bijvoorbeeld een heerlijke picknick. Langs de tennisbanen is er een mooi wandelpad beschikbaar.
Aan het terras achter het hoofdgebouw vindt u een drietal Jeu-de-Boules banen. Er is een actieve Jeu-de-Boules club op het park.
IMG_6869
glijbaan klautersteen meer april 2011
De speeltuin nabij het meer heeft, naast schommels, glijbaan, etc ook een tafeltennistafel en trampoline.

Zomers wordt het volleybalnet opgesteld op het strand, heerlijk voor een spel beachvolleybal!

Vissen in het meer is toegestaan door onze bewoners op het park.
Voor mensen van buiten het park is het verboden te vissen.
Er mag per bungalow met 1 hengel op witvis worden gevist.
Om op karpers te vissen heeft u een speciale vispas nodig. Deze is alleen te verkrijgen bij het Ermerstrand.
Bij het huren van het Meerhuis kunt u een witvispas verkrijgen*.

*Met betrekking tot de vispas en vergunningen kunnen de regels gewijzigd zijn. Navraag kan gedaan worden bij de receptie of per e-mail aan de receptie.

Onze "buren" van het Ermerstrand bieden diverse actieve binnen- en buitensportactiviteiten. Er is een groot binnenspeelparadijs voor kinderen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot waterskiƫn, het deelnemen aan outdooractiviteiten, of het jaarlijkste beachvolleybaltoernooi.