Meerhuis

Het Meerhuis

Of je nu met een groot gezin op vakantie wilt, op zoek bent naar extra veel slaapkamers of met meerdere gezinnen op vakantie gaat, deze woning met ruimte voor maar liefst tien personen biedt de ideale mogelijkheid. Het is een half vrijstaande woning die in 2010 is gerenoveerd en van alle gemakken is voorzien. Wil je een vakantie in de natuur, aan het water, op een vakantiepark en een half vrijstaande woning met veel ruimte? Kijk dan zeker verder.

Welkom in het Meerhuis

  • Het Meerhuis is als verblijfplaats het punt waar je de morgen zal beginnen en ook weer de dag zal eindigen. Zeker wanneer je met een grote groep op vakantie gaat is extra ruimte van groot belang. Een van de belangrijkste punten is dan ook de woonkamer en de keuken. De extra grote ruimte is ingericht met een open keuken, die beschikt over een kookeiland. De aangrenzende woonkamer zorgt ervoor dat keuken en woonkamer altijd met elkaar in contact staan. Naast een zithoek vind je hier ook de radio en televisie. Bij mooi weer blijf je natuurlijk niet binnen zitten. Daarom kan je door de openslaande deuren naar het terras waar het tuinmeubilair klaarstaat en ook een BBQ aanwezig is. 
Direct reserveren

 

Details

Indeling

Op de parterre: Entree, een volledig ingerichte open keuken met kookeiland (vaatwasser, combi-magnetron, waterkoker, koffiezetter, koelkast) met aansluitend eetkamer en zitkamer met tv /radio. Openslaande deuren naar een terras met bbq en tuinmeubilair. Beneden bevinden zich twee 2-persoons slaapkamers met springbox bedden, waarvan één slaapkamer met eigen badkamer met ligbad, twee 2-persoons slaapkamers met stapelbedden, en een tweede badkamer met douche, en een berging. Bovenverdieping: één  2-persoons slaapkamer met dubbelbed. Tevens bevindt zich hier de kinderspeelkamer.

Aankomst

Bij aankomst wordt u door een gastvrouw ontvangen die u welkom heet en u de nodige informatie geeft. Tevens zal zij met u het Meerhuis voor de eerste maal betreden en u wegwijs maken, er op nazien dat alles in orde is en u een prettig verblijf wensen.

Een vakantie in Het Meerhuis zorgt voor ruimte en rust.