Het Park

Welkom op het Ermerzand!

ermerzand - 5

ermerzand - 20

Het bungalowpark ligt gelegen in het Drentse plaatsje Erm dat bij de gemeente Coevorden behoort. In 1973 werd het grondgebied van Ermerzand afgegraven. Dit is het begin geweest van de creatie van het prachtige recreatiegebeid van Ermerzand. Drenthe staat bekend voor het centraal stellen van de natuur en Ermerzand blijft daar zeker niet in achter!

Natuur voor iedereen!

Het recreatiegebied Ermerzand is ongeveer 80 hectare groot en de helft van dit gebied bestaat uit water. Door afgravingen in de jaren '70 is er een meer ontstaan bij dit bosrijke gebied. De bossen en het strand liggen aan een 27 hectare groot recreatiemeer. Dat zegt wat over de schoonheid van de natuur in dit gebied! Het natuurgebied is voorzien van vele fiets- en wandelroutes over de vlaktes, door de bossen en de omliggende dorpen. De natuur van Ermerzand voldoet aan de wensen van zowel jong als oud.

Bungalowpark Drenthe

Het bungalowpark Ermerzand ligt precies gelegen in het zuid-oosten van Drenthe. Een diversiteit aan bungalows zorgt voor een ruime keuze en de faciliteiten zorgen ervoor dat je niks tekort komt tijdens je verblijf. Laat de hectiek even los tijdens je vakantie in het Bungalowpark Ermerzand en geniet van de bossen, het water en de omgeving. Wil je er even op uit? Dan zijn er activiteiten genoeg buiten Erm die makkelijk te bereiken zijn met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Word één met de natuur

Kies voor een verblijf in het bungalowpark Ermerzand en je zal gegarandeerd één worden met de natuur. Je waant je in een bosrijk gebied waar genoeg te doen is en waar vooral genieten het belangrijkste is. Een verblijf in dit bungalowpark zal je niet snel meer vergeten!

Geniet van je verblijf en hopelijk tot ziens!

We zijn altijd op zoek naar rust. Als het dan gaat om vakantie in eigen land, op zoek naar de natuur, dan ben je bij bungalowpark Ermerzand op het juiste adres. Dit prachtig gelegen bungalowpark in Drenthe staat midden in de natuur en zal gegarandeerd zorgen voor een een geweldige vakantie waar je heerlijk tot rust komt en je de drukte even los kan laten.